Platforma web de suport pentru Industria romaneasca

Pe platforma de comunicare afacerisigure.ro, experții în domeniu si reprezentantii autoritatilor prezintă detalii concrete despre masurile pe care mediul de afaceri trebuie sa le puna in practica pentru a preintampina extinderea pandemiei de coronavirus si a altor boli infectioase.

Platforma include sectiuni de training online, materiale video de prezentare, tutoriale (text, infografic) si noutatile legislative si administrative in materie.

Servicii adaptate, solutii optimizate

Expertii ofera pachete flexibile de evaluare a locatiilor (hoteluri, restaurante, baruri, terase etc.), adaptate la situatia, programul si nevoile specifice ale afacerii.

In cadrul programului, primul pas il reprezinta evaluarea implementarii initiale a masurilor de securitate sanitara, asa cum sunt ele stabilite de autoritati.

Urmare a auditului, expertii propun o solutie optimizata, care sa ofere clientului garantia respectarii legii si asigurarea solutiilor de protectie sanitara .

Adoptarea solutiilor de management sanitar va fi confirmata de o diploma speciala si un pachet de stikere care sa ofere clientilor si partenerilor garantia ca spatiul respectiv este unul sigur, protejat

Evaluăm

Expertii evalueaza modul in care afacerea dvs respecta standardele prevazute de legislatia in vigoare

Construim

Construim, impreuna cu reprezentantii firmei, o strategie dedicata care sa optimizeze solutiile si costurile respectarii standardelor de sanatate publica

Implementăm

Implementam solutiile de dezinfectie Hygienium, certificate de Ministerul Sanatatii

Susținem

Dezvoltam un parteneriat predictibil, pe termen lung, in care oferim clientilor produse si servicii la preturi promotionale

Training pentru personal

Expertii asigura, online, trainingul personalului in scopul asigurarii si respectarii tuturor masurilor de preventie si securitate sanitara. Fiecare angajat al companiei va fi instruit, rapid si eficient, la locul activitatii prestate. 

Beneficiile expertizei noastre

Suport 24/24

Expertii sunt la dispozitia dvs cu expertiza si solutiile optime in functie de situatia companiei dvs. Suntem prezenti in teren 24/24, 7 zile din 7.

Harta locațiilor acreditate

Pe platforma afacerisigure.ro puteti vedea harta locatiilor acreditate din fiecare zona a tarii. Prezenta companiei dvs pe aceasta harta va va include in randul partenerilor de incredere si siguranta pentru dezvoltarea unor afaceri predictibile

O platforma de viitor

Odata cu incheierea pandemiei de coronavirus, afacerisigure.ro isi va continua activitatea, urmand a deveni o platforma de training si consultanta pentru diverse domenii ale economiei unde autoritatile si expertii in domeniu vor explica, in mod simplu si atractiv, noutatile legislative si vor oferi sprijin mediului de afaceri pentru dezvoltarea unor business-uri predictibile.

Afaceri sigure inseamna mai mult decat siguranta sanitara. Reprezinta un ecosistem in care planurile de afaceri, resursele financiare, potentialul de business si expertiza isi vor gasi un numitor comun, un spatiu optim de implementare si suport.

Cerere consultanță